Sportrolstoel voor E hockey

Rolstoel voor E hockey 

Update 6-7-2017 Ik wil iederéén die geholpen heeft ontzettend bedanken, de sportrolstoel is besteld!!

Update : Beste mensen, Ik wil iederéén die een gift gestort heeft heel hartelijk bedanken. Ook van de WMO en het Foppe fonds krijg ik een bedrag. Inmiddels is de rolstoel die ik op het oog had aan iemand anders verkocht, en spaar ik nu voor de Turbo Twist Sport 3. Ik kom nog €4500 te kort. Heel graag jullie hulp hierbij. (Geplaatst op 16 juni 2017)

Hallo. Mijn naam is Ardy Prins. Ik ben een jongen van 15 jaar en ik heb een fantastische hobby: ROLSTOELHOCKEY!!

Een sport beoefenen met een lichamelijke beperking gaat natuurlijk niet vanzelf. Het syndroom wat ik vanaf mijn geboorte heb heeft een onbekende naam: Thrombocytopeni Aplasie Radius (TAR Nager). Wereldwijd zijn er ongeveer 77 mensen met dit syndroom. Omdat ik niet kan lopen en geen onderarmen heb, maak ik gebruik van een elektrische rolstoel.

Hockey met een gewone elektrische rolstoel is niet zo’n goed idee. Waarom niet? Tijdens rolstoelhockey maak je op een kleine afstand flink tempo. Hier wordt de motor van de rolstoel heel warm van. Een sportrolstoel heeft twee motoren en extra ventilatie om de motoren te koelen. Ook biedt een sportrolstoel meer bescherming en is hij super wendbaar.
Ik zit al een paar jaar op rolstoelhockey in Utrecht. Nu wil ik heel graag met een goede sportrolstoel deze sport beoefenen, zodat mijn dagelijkse rolstoel voor gewoon gebruik geschikt blijft.

Nu heb ik een aanbieding gezien van een tweedehands rolstoel met nieuwe motoren.
Het is de rolstoel TURBO TWIST SPORT 2. Deze wil ik graag aanschaffen. Hij moet nog aangepast worden en er is een onderhoudscontract bij nodig.
Ik zit zelf op school en ik heb geen bijbaantje, omdat ik door mijn rolstoelafhankelijkheid heel moeilijk aan een bijbaantje kan komen.

Rolstoelen voor E hockey
SV Kampong Hockey Utrecht

Bekijk hier het bericht wat op de website van SV Kampong Hockey verscheen

Ik hoop dat ik met jullie hulp snel het benodigde bedrag bij elkaar heb, zodat ik deze hobby kan blijven beoefenen. Dus maak gebruik van de onderstaande  link;
‘doneer´nu en deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen 

Op de hoogte blijven van updates? like dan de Facebook Pagina: Sportrolstoel voor E hockey

Als er nog vragen zijn kunt mailen naar: info@derolstoelgangers.nl

Sjoerd is ook bezig met een sportrolstoel lees hier zijn verhaal.


@Natuurliek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.